MENÜ

Békásmegyeri 3.sz. Lakásfenntartó Szövetkezet

6 háztömb, 1 lakóközösség

Kérjük segítse munkánkat az alábbi űrlap kitöltésével, hogy a ház fűtése minél takarékosabb, és így az Ön számára is olcsóbb legyen!

Szeretnénk, ha az alábbi űrlapot a tél folyamán más és más külső hőmérsékleteknél is kitöltené, beleértve az enyhébb időket is. Bármikor jelezheti az űrlap kitöltésével, ha a helyiségei hőmérséklete 5-ös szabályozó mellett 22°C alatt, vagy 0-ás szabályozó mellett 24°C felett vannak. Ennek az adatgyűjtésnek a célja, hogy az Önök által beküldött adatok kellően megalapozzák igényünket a kivitelezők felé a rendszer finomhangolása érdekében, illetve segítsék őket a problémás helyek javításában, lehetőség szerint anélkül, hogy feleslegesen zavarnánk Önöket otthonukban. A többszöri adatközlés azért lenne fontos, hogy az esetleges változtatásoknak az eredményét Önöktől is visszaigazolva lássuk.

Kitöltési útmutató:

 1. Személyes adatok: Az Ön nevét, telefonszámát és/vagy e-mail címét a visszakereshetőség, adategyeztetés, kapcsolattartás végett kérjük. Ezen adatok hiányában a beküldött információk nem kerülnek feldolgozásra!
 2. A mérés helye: legördülő listák segítségével itt adhatja meg annak a lakásnak a pontos címét, amelyikben a mérést elvégzi. Ezen adatok hiányában a beküldött információk nem kerülnek feldolgozásra!
  Ha a szomszédjai megkérik, a nevükben is küldhet a lakásukra vonatkozó adatokat. Azt, hogy Önt erre megkérték, kérjük írja be az Egyéb észrevétel, javaslat szövegmezőjébe.
 3. Bejárati ajtó típusa: kérjük itt jelezze, hogy a bejárati ajtaja még az eredetileg beépített, rosszul szigetelő, vagy már új biztonsági, ami jó hő- és hangszigetelő.
 4. A mérés időpontja (hónap, nap, óra): Szintén legördülő listákból adhatja meg a mérés idejét. Az óránál amelyik időponthoz közelebb esik az aktuális idő (pl. 17:18 => 17:00; 17:49 => 18:00), kérjük azt válassza ki.
 5. Külső (utcai) hőmérséklet: Amennyiben nem rendelkezik saját hőmérővel, kérjük írja be az aktuális budapesti hőmérsékletet, amit megtudhat például a következő linkre kattintva: (http://www.idokep.hu/automata/Tom). Kérjük csak egész, kerekített hőmérsékleti értéket adjon meg, és negatív érték esetén használja a - jelet is. (pl.: 12,4 => 12; -11,8 => -12)
 6. Szabályozók állása: Kérjük azt az értéket írja be, ami a mérés előtt már legalább 2-3 órája változatlan.
 7. Helyiségek hőmérséklete: Kérjük, hogy a szabályozókat a mérés előtt legalább 2-3 órát azon az értékeken hagyja, amin általában használni szokta. Fontos, hogy a hőmérsékletet ne az ablak mellett, hanem a helyiség középpontjához legközelebb, pl.: a dohányzóasztalon, a szekrénypolcon, stb. a radiátortól, a TV-től vagy a számítógéptől távolabb mérje! Elegendő a kerekített egész értékeket megadni. (pl.: 23,6 => 24; 22,2 => 22)
  Ha az elérhető legnagyobb hőmérsékletre kíváncsi, akkor azt legalább 4 óra elteltével mérheti a szabályozó 5-ösre állítása után.
 8. Ablakok típusa: kérjük itt jelezze, hogy nyílászárói még az eredetileg beépített, rosszul szigetelők, vagy már újak, amik jó hő- és hangszigetelők. Ez az információ nagyon fontos a házak külső hőszigeteléséhez szükséges előzetes állapotfelméréshez is!
 9. Fürdőszobai mérés: Amennyiben nem szabályozható a fűtés, úgy kérjük válassza a "Nem szabályozható" értéket, viszont a hőmérsékletet kérjük itt is adja meg.
 10. Egyéb észrevétel, javaslat: kérjük írja le részletesen ha valami észrevétele van az új fűtéssel kapcsolatban.
 11. Antispam kód: Az Antispam képen látható négy karaktert (számok, kis- és nagybetűk) pontosan gépelje be ide! Ha nem jól olvasható a kód, a "Nem látom" feliratra kattintva kérhet újabb, és újabb kódot! Vigyázat, amennyiben Internet Explorer webböngészőt használ, úgy hibás kód begépelése, és elküldése esetén a már begépelt adatai elveszhetnek!
 12. Küldés: Az Ön által bevitt adatok elküldéséhez kattintson a (Küldés) gombra!

Köszönjük fáradozását!

Hírek

 • Igazolás társasházbiztosításról
  2018-11-20 14:00:15

  Tisztelt Lakótársak! Amennyiben biztosítási ügyintézéshez szükséges lenne, a házaink társasházbiztosításáról szóló igazolást megtalálják a "Letölthető dokumentumok" menüben, vagy megtekinthetik IDE KATTINTVA.

 • A 24 órás műszaki ügyelet telefonszámai:

  Vezetékes 244-2658, vagy mobil +36-20-384-6474, illetve valamennyi lift segélyhívója. Kérjük, hogy műszaki kérdéseiket, hibabejelentéseiket ezeken az elérhetőségeken tegyék meg a gyors és hatékony kiszolgálás érdekében! Köszönjük!

 • Feltöltöttük a korábbi közgyűlési határozatokat
  2016-10-20 08:02:38

  Ha kíváncsi az elmúlt évek közgyűléseinek határozataira, akkor mostantól megtalálja azokat a "Letölthető dokumentumok" menüpont alatt a Közgyűlési határozatok bekezdésben. Tovább >>>

 • 19 óráig van ügyfélfogadás (kedd, csütörtök)
  2016-10-20 07:26:24

  Tisztelt Tulajdonostársak!

  Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy kérésüknek is megfelelően ezentúl hosszabb ügyfélfogadási idővel várjuk Önöket az alábbiak szerint.

  Ügyfélfogadás és pénztári órák:

  Kedd és Csütörtök: 9:00 - 12:00 és 14:00 - 19:00

  Címünk: 1039 Budapest, Jós u. 16.

  Telefon: 243-0876, 454-7184
  E-mail: lakszovbekas3@gmail.com

 • Új tűzvédelmi házirend és használati szabályzat
  2016-02-09 12:53:03

  A jogszabályi előírások szerint aktualizált változat a Letölthető dokumentumok menü alatt megtekinthető, letölthető, kinyomtatható és betartandó. Ez mindannyiunk érdeke! Tovább >>>

 • A lezárt radiátor fogyasztása nem mindig nulla!
  2016-02-08 13:34:13

  Több lakó is jelezte, hogy a takarékosság miatt lezárt radiátorain a költségosztók nem nulla fogyasztást mutatnak, miközben ezeket a radiátorokat hidegnek lehet érezni. Miért? Tovább >>>

 • Május 1-től már min. 9.800Ft a havi közös költség
  2015-05-13 21:52:16

  A 2014. április 27-i közgyűlésen elfogadott határozat szerint a lakók többségének (szövetkezeti tag + vízórás a lakás) május 1-től már 9.800Ft közös költséget kell fizetniük. Kérjük a lakótársakat, hogy amennyiben állandó banki átutalással szokták kiegyenlíteni az esedékes havi díjat, úgy már az erre a hónapra is érvényes átutalandó összeget a határozat szerint módosítani szíveskedjenek! Tovább >>>

 • Mit mutat a költségosztó, hogyan használjuk a termo szelepeket?
  2014-04-07 10:19:39

  Többek kérésére elektronikus formátumban is elérhetővé tesszük itt a honlapon a radiátorokra felszerelt Brunata Futura+ költségosztók, és csövekre telepített termosztatikus szelepek kezelési útmutatóját. Tovább >>>

 • 8 évig hitelesek a vízórák
  2012-09-04 22:32:49

  A 247/ 2012.( VIII.31.) Kormány rendelettel a mellékvízmérők hitelesítési ideje 6 évről 8 évre változik.
  A módosítás 2012. szeptember 1-től lép hatályba, melyet azokra a már felszerelt mellékvízmérőkre alkalmazni kell, amelyeknek a hitelesítési hatálya a módosított Kormány rendelet hatáIyba lépésnek a napján még nem járt le.

 • TŰZVESZÉLYES TÁROLÓK
  2012-02-22 11:43:28

  A fűtéskorszerűsítés, és a gázvezetékek átvizsgálása kapcsán sajnálattal tapasztaltuk, hogy az egyébként csak biciklik és babakocsik tárolására hivatott földszinti tárolókban több helyen tűzveszélyes bútorok, és feleslegessé vált, éghető lim-lomok tornyosulnak. Hamarosan tűzrendészeti átvizsgálást tart épületeinkben (nem csak a földszinti tárolókban!) az illetékes hatóság, ezért kérjük, hogy minden érintett gondoskodjon tűzveszélyes holmijainak elszállításáról, ezt legalább a szervezett lomtalanítás idején tegye meg! A kifizetendő bírságot költhetnénk a lépcsőházak felújítására is, az esetleges káresemények megelőzésének fontosságát pedig ezúton is szeretnénk hangsúlyozni. Részletes felhívásunkért IDE kattintson, rossz példaképeket pedig IDE KATTINTVA nézhet meg.

 • Időjárás - időkép.hu
  2011-08-18 21:48:27

  Szmogtérkép

  Budapest szmogtérképe

Asztali nézet